14 mei 2022

Open dag

aanvang 11.00

einde: ca 16.00

- uitleg verschillende stappen en werkzaamheden corsowagen

- tentoonstelling ontwerpen / maquettes door de jaren heen

- workshop voor kinderen

- loterij

- verkoop broodjes hamburger

Hapje en drankje

 

Zaterdag 14 mei ben je meer dan welkom bij een gecombineerde Open Dag van Stichting Corsowagen Varik en Tennisclub Varik-Heesselt.  

Tennisclub Varik-Heesselt is een open, gastvrije en gezellige tennisvereniging voor alle inwoners van de dorpen Varik en Heesselt (en omstreken), met zo min mogelijk drempels om van tennis te genieten. Bij hun staat samen plezier hebben in de sport, zorgen dat je in beweging blijft en het sociale aspect van samen sporten en nagenieten voorop. Tijdens de Open dag ben je tussen 13.00 en 17.00 uur meer dan welkom om (opnieuw?) kennis te maken met tennis en de tennisclub en vanaf het terras genieten van tennis. En als je wilt natuurlijk ook zelf een balletje slaan. Eigen leden spelen die middag een wedstrijdronde in de onderlinge competitie en aansluitend kun je ook zelf de baan op. Daarbij is het terras open en is ruimte voor kennis maken en gezellig samenzijn. En natuurlijk hebben we een mooi aanbod voor nieuwe leden met ons zomerlidmaatschap en een eerste tennisles gratis!  

Stichting Corsowagen Varik We wonnen het laatste fruitcorso in 2019 met een spectaculaire wagen. Na twee jaar corona wordt eindelijk weer gebouwd aan een nieuw ontwerp voor de wagen. We zijn met vrijwilligers al vele avonden lang bezig om de wagen zo mooi mogelijk te realiseren. Het is nu  alle hens aan dek. De werkzaamheden verbinden alle leeftijden en achtergronden en zorgen voor een gezamenlijk resultaat van het dorp: een corsowagen om trots op te zijn! Samen gebouwd, met veel plezier, inzet en nieuwe sociale contacten.

De coronacrisis heeft de betrokkenheid verminderd. We zoeken dus dringend nieuwe vrijwilligers! De oproep is dan ook om kennis te komen maken op de Open Dag. Kom langs tussen 11.00 en 16.00 uur en kijk wat ook jij zou kunnen doen.

In de hal van de Stichting corsowagen is een mini-tentoonstelling met maquettes en foto’s van voorgaande wagens, demonstraties van werkzaamheden aan de wagen, workshop zaden plakken voor de jeugd. Op de BBQ worden hamburgers gebakken en er is koffie en frisdrank. Hier is ruim mogelijkheid om kennis te maken met elkaar en kennis te nemen van de werkzaamheden aan de corsowagen

Kom in beweging en kom gezellig langs! Onze deuren staan wagenwijd voor je open.

vanaf maart 2022

Start bouwersgroep.

op dinsdag en woensdagavond vanaf 19.00 en soms in het weekend (wordt bekend gemaakt in de bouwers-app groep).

Neem contact op met het bestuur om opgenomen te worden in de appgroep!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bouwlocatie

Loods bij van Koeverden
Bommelsestraat 4a
4064 CM Varik

Deelnemer aan

Corsowagen Varik - Fruitcorso Tiel

Privacyverklaring - Copyright Corsowagen Varik - All rights reserved